TAQA Theater De Vest

 out of 1  review

Canadaplein 2, Alkmaar, Nederland

Website

Kassa
ma t/m za: 12:00 - 16:00 uur

072 - 5489999

TAQA Theater De Vest is voor alle inwoners van Alkmaar en omgeving dé culturele onderneming die met passie voor podiumkunsten een veelzijdig programma presenteert in én buiten het theatergebouw. Dat is onze missie. Voor een voorstelling van wereldformaat hoef je ook niet gelijk het vliegtuig te pakken: in TAQA Theater De Vest komt namelijk een keur aan internationale gezelschappen voorbij! Ieder jaar bezoekt de programmeur van De Vest voorstellingen in binnen- en buitenland. Speciaal voor het Alkmaarse publiek kiest ze ieder jaar een aantal bijzondere producties in uiteenlopende stijlen: van magisch en mystiek circustheater tot pure, Chaplineske verbeelding. Ga dus op ontdekkingsreis in het theater en kom naar verrassende shows van o.a. Familie Flöz, Rhythm of the Dance en Cirque Inextrémiste!

Activiteiten in De Vest

Bij een aantal voorstellingen die TAQA Theater De Vest programmeert worden leuke activiteiten georganiseerd. Hieronder vallen o.a. Napraten, De Inleiding, De Toegift, De Voorbeschouwing, rondleidingen en activiteiten voor kinderen. Deze activiteiten zijn voor een kleine prijs (vaak inclusief hapje en drankje) te bezoeken.

Vers van De Vest 5x theater voor € 45 of 10x voor € 80
Het geheim van de kleine zaal? Je zit er met je neus bovenop. Je kunt de artiesten bijna aanraken en zien zweten. Grote namen van nu begonnen ooit in de kleine zaal. Dus ook eens op theateravontuur? Vers van De Vest biedt bijzondere Kleine Zaal voorstellingen, voor slechts € 8 of € 9 (inclusief pauzedrankje) per kaartje. Laat je verrassen! Voor het geld kunt u het bijna niet laten…

Bezocht 310 keer, 1 Visit today

Geplaatst in Theater

 out of 1 review

Eén review

  1. Michel Luitze
    Michel Luitze

    Een toplocatie met topprogrammering!

    Rating
    06/11/2016 op 12:08 Reageer

Review toevoegen