Disclaimer

Algemene voorwaarden

AgendaXL is een platform voor de horeca, kunst en cultuur en partners die bijdragen aan de promotie van de stad/streek/sector. Bedrijven en organisatoren kunnen zich registreren om vervolgens hun bedrijf of evenement(en) te promoten. Binnen de website kan iedereen een account aanmaken ten einde zijn of haar activiteit(en) en/of locatie(s) binnen Nederland zelf bij te kunnen houden en te promoten. Alle diensten en producten op de website zijn vrijblijvend totdat de gebruiker heeft bevestigd gebruik te willen maken van een product of dienst op maat. AgendaXL houdt de gebruikers op de hoogte (veelal per mail) van relevante ontwikkelingen.

Disclaimer

De inhoud van de website van AgendaXL heeft een informatief karakter. Bij het samenstellen van deze website is de uiterste zorg besteed. Aan de website en de getoonde informatie kunnen geen rechten en/of verplichtingen ontleend worden. AgendaXL, Newton Media en URonline sluiten iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die je via deze website bereikt. U verklaart zich bekend met en accepteert de inhoud van de algemene voorwaarden, het privacybeleid en disclaimer, zoals van toepassing op en kenbaar via de website AgendaXL.

Proclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel AgendaXL en haar partners alle zorgvuldigheid in acht nemen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maken van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen zij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. AgendaXL garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren. AgendaXL wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand. Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart de bezoeker zich akkoord met de toepasselijkheid van deze proclaimer.