Werken bij AgendaXL

logo-square

Wil je een bijdrage leveren aan AgendaXL? Vind jij kunst, cultuur en uitgaan ook zo belangrijk? Houd je van je stad? Deel je onze Missie XL? Kom dan ons team versterken! Meld je aan via redactie@agendaxl.nl of bel 06 33860065

Een platform als AgendaXL kan niet zonder vrijwilligers en stagiaires . Wij zijn altijd op zoek naar mensen (van alle leeftijden!) die het leuk vinden en de tijd hebben / nemen om iets te betekenen voor het lokale culturele leven. Ook als je bepaalde (werk)ervaringen wilt opdoen (of een netwerk wilt opbouwen) om daar eventueel je beroep van te maken, ben je van harte welkom om aan te sluiten bij ons team.

We zoeken

  • mensen die thuis of op de redactie in Haarlem data (o.a. agendapunten) willen invoeren in de website(s) en/ of bepaalde informatie willen zoeken en verzamelen via internet.
  • Cultureel Contact Personen (CCP-ers). Deze schrijft (en maakt foto’s en filmpjes) voor de website en/of richt zich op sociale media. Als CCP-er bericht je over alles wat er te doen en te beleven is en onderhoud je contacten met lokale locaties. Naast kunst, cultuur en uitgaan besteedt je ook aandacht aan o.a. mooie (historische) gebouwen, de leuke winkeltjes, straatverhalen, en aan nieuwtjes en weetjes over bekende stadsgenoten.